personal branding fotografie

blog

Al van kindsaf schrijf ik graag; net zoals lezen. Sinds enkele jaren heb ik de e-reader ontdekt en ik lees meer dan ooit. Letters, cijfers en tekens boeien me op verschillende niveaus. Zo let ik bijvoorbeeld altijd op de leesbaarheid van lettertypes, maar ook of ze passen bij de inhoud of doelgroep van de tekst. Wat ook dat is branding.

Maar ook schrijven… Dus kan je hier mijn tips rond personal branding & fotografie terugvinden. Of zaken die me interesseren en wat me zoal bezighoudt. Want zo krijg je nog een beter idee van wie ik ben!

Maak jij ook online een goede eerste indruk?

Maak jij ook online een goede eerste indruk?

"Dorien, waarom zou ik als kleine zelfstandige foto's van mezelf moeten laten nemen?" Om te beginnen: niets moet 😅🙊, maar ik raad het je wel aan. Want als er één ding is wat ik het afgelopen jaar als ondernemer heb geleerd is dat mensen pas bij je komen aankloppen of...

6 beelden die je absoluut nodig hebt voor jouw website

6 beelden die je absoluut nodig hebt voor jouw website

Voordat je een brandingshoot boekt is het belangrijk om te weten welke beelden je juist nodig hebt voor jouw website. Hieronder vind je alvast een lijst met 6 beelden die je absoluut nodig hebt voor je website om een goede eerste indruk achter te laten bij je klanten....

5 kenmerken van een goed en werkend logo

5 kenmerken van een goed en werkend logo

Het hele idee achter een goed en werkend logo is het communiceren met de kijker en er zorgen voor herkenbaarheid en aantrekkingskracht. Wanneer ik een logo ontwerp zorg ik ervoor dat het jouw bedrijf definieert. En daarbij hou ik volgende 5 richtlijnen in mijn...

Als personal branding fotografe

help ik ondernemers zich te onderscheiden van anderen door gewoon zichzelf te zijn.

Jezelf neerzetten als merk. Velen vinden het niet gemakkelijk. Je verschuilen achter je eigen diensten of producten is geen goede zet. 

Wat dan wel?

Zet jezelf in the picture en doe dit meteen op de juiste manier! Die eerste indruk, you know… 

Ik wil jou en je bedrijf doen schitteren zodat niemand nog om jou heen kan. Durf jezelf zijn!

personal branding fotografie